Hola! Comencem la setmana amb la caixa sorpresa que ens presenta la Sheila, tutora de la classe Turquesa! Què trobarem a dins??

¡Hola! Empezamos la semana con la caja sorpresa que nos presenta Sheila, la tutora de la clase Turquesa, ¿qué habrá dentro?

 

Sheila ens ha explicat que aquesta setmana arriba Sant Jordi! I si ens preparem tots i totes cantant i ballant la cançó amb la família?

Qui farà de drac? Qui farà de princesa? I de Sant Jordi? Esteu preparats? A ballar!

 

¡Sheila nos ha explicado que esta semana llega Sant Jordi! ¿Qué os parece prepararnos todos y todas cantando y bailando la canción con la familia?

¿Quién hace de dragón? ¿Quién hace de princesa? ¿Y de Sant Jordi? ¿Estáis preparados? !A bailar!

Isa, educadora de la classe Turquesa, ens presentarà la primera activitat de plàstica. Haurem de pintar un Drac, però, molt atents…. La Isa ens explica de quin color hem de pintar les parts del cos del drac! Haurem de seguir les seves consignes 😊

Us adjuntem la imatge del drac per si teniu impressora i podeu imprimir la imatge, si no és el cas, ho podeu calcar directament des de la pantalla. Segur que us queda ben maco aquest Drac de Sant Jordi!

Isa, educadora de la clase Turquesa, nos presentará la primera actividad de plástica. Tendremos que pintar un Drac, pero, muy atentos .... ¡La Isa nos cuenta qué color debemos pintar las partes del cuerpo del Drac! Tendremos que seguir sus consignas 😊

Os adjuntamos la imagen del Drac por si teneis impresora y podéis imprimir la imagen, si no es el caso, podéis calcar directamente desde la pantalla. ¡Seguro que os queda bien bonito este Dragón de Sant Jordi!

 

Una altra activitat de plàstica ens la porta Mabel, educadora de la classe Turquesa. Ella ens ensenyarà a estampar una rosa de Sant Jordi! Si teniu pintura a casa, podeu fer l’activitat com la Mabel, però si no en teniu, no patiu! Podeu resseguir la mà amb un color i després pintar a dins.

Ens encantarà veure les vostres obres d’art. No dubteu en compartir-ho!

 

Otra actividad de plástica nos la presenta Mabel, educadora de la clase Turquesa. Ella nos enseñará a estampar una rosa de Sant Jordi. Si tenéis pintura en casa, podéis hacer la actividad como Mabel, pero si no es el caso, ¡no os preocupéis! Podéis reseguir la mano con un color y luego pintar dentro.

Nos encantará ver vuestras obras de arte. ¡No dudéis en compartirlo!

Hola a tots i totes!

Avui la Marta, tutora de la classe Blau Marí, ens porta una activitat molt divertida per treballar la discriminació visual amb els personatges principals d’aquesta semana: Sant Jordi, el Drac i la Princesa.

Començarem visionant un vídeo explicatiu per presentar l’activitat. Recomanem que el poseu uns quants cops. Després, els adults podeu agafar el PowerPoint i realitzar l’activitat amb ells/es.

Podeu descarregar el Power Point o visionar directament des de la web (per aquesta opció, si teniu dubtes en posar-ho en pantalla completa, feu click aquí).

Aquest vídeo us servirà també com a orientació per saber com podeu explicar l’activitat als vostres fills/es. Esperem que us agradi!

 

Hoy Marta, tutora de la clase Blau Marí, nos ha preparado una actividad muy divertida para trabajar la discriminación visual con los personajes principales de esta semana: Sant Jordi, el Drac y la Princesa.

Comenzamos visionando un vídeo explicativo para presentar la actividad. Recomendamos que lo pongáis varias veces. Después, los adultos pueden abrir el PowerPoint y realizar la actividad con ellos/as.

El Power Point se puede descargar o visionar directamente desde la web (para esta opción, si tenéis dudas en ponerlo en pantalla completa, haced click aquí).

Este vídeo os servirá también como orientación para saber cómo podéis explicar la actividad a vuestros hijos/as. ¡Esperamos que os guste!

Avui, en la Diada de Sant Jordi, us expliquem el conte de la Llegenda de Sant Jordi amb la Marta! També us adjuntem el Power Point del mateix conte perquè pugueu explicar-ho als  vosaltres fills/es, o fer-los participar en l’explicació, o  per imprimir-ho i posar-ho en la vostra biblioteca de casa... tenim moltes possibilitats!

Podeu descarregar el Power Point o visionar directament des de la web (per aquesta opció, si teniu dubtes en posar-ho en pantalla completa, feu click aquí).

Hoy, en la Diada de Sant Jordi, os explicamos el cuento sobre la  Leyenda de Sant a través de Marta. También os adjuntamos Power Point del mismo cuento para que podais contarlo a vuestros hijos/as, o para hacerlos partícipes en la explicación, o para que podáis imprimirlo y tenerlo en vuestra biblioteca de casa ... ¡tenéis muchas posibilidades!

El Power Point se puede descargar o visionar directamente desde la web (para esta opción, si tenéis dudas en ponerlo en pantalla completa, haced click aquí).

Avui la Marta ens porta un Power Point per a treballar la comprensió lectora i oral amb les preguntes: Qui és?, Què fa? Què és? I com és? Ho farem a partir dels personatges de Sant Jordi. Abans, però, teniu un vídeo explicatiu de com heu de treballar-ho des de casa. Ja ens explicareu què tal!

Podeu descarregar el Power Point o visionar directament des de la web (per aquesta opció, si teniu dubtes en posar-ho en pantalla completa, feu click aquí).

Hoy Marta nos ha preparado un PowerPoint para trabajar la comprensión lectora y oral con las  preguntas: ¿Quién es?, ¿Qué hace? ¿Qué es? ¿Cómo es? Lo presentamos con los personajes de Sant Jordi. Previamente, miraremos el vídeo explicativo sobre cóm presentar esta actividad desde casa. ¡Ya nos diréis como os ha ido!

El Power Point se puede descargar o visionar directamente desde la web (para esta opción, si tenéis dudas en ponerlo en pantalla completa, haced click aquí).

L’Amanda, educadora de la classe Blau Marí, ens ha preparat una Recepta de Cuina per aquesta Setmana de Sant Jordi. Estigueu ben atents amb els ingredients que necessiteu per fer-la, gaudiu-la en família. Si algú s’anima durant el cap de setmana, volem veure aquestes fotos de cuiners i cuineres!

 

La Amanda, educadora de la Classe Blau Marí, nos ha preparado una Receta de Cocina para esta Semana de Sant Jordi. Estad muy atentos con los ingredientes que vamos a necesitar y disfrutarla en familia. Si alguien se anima durante el fin de semana, queremos ver esas fotos de cocineros/as!

thumbnail (1)