Hola a tots i totes! Som un grup de mestres i educadores de les classes Verd Clar, Turquesa i Blau Marí que formem part del Centre Educatiu Nen Déu (Educació Especial).

Aquesta web neix amb la finalitat per donar resposta pedagògica i per acompanyar a les nostres famílies donada la situació actual. Volem sentir-vos i que ens sentiu a prop...

Família, aquí podreu trobar una sèrie de continguts i de recursos elaborats pels professionals del Nen Déu amb l’objectiu de poder continuar treballant, en la mida del possible, totes aquelles habilitats i capacitats que hem intentat transmetre al llarg del curs.

Us convidem a participar i explorar amb ganes els recursos que us oferim! Una abraçada!

______________________

¡Hola a todos y todas! Somos un grupo de maestros y educadoras de las clases Verd Clar, Turquesa y Blau Marí que formamos parte del Centro Educativo Nen Déu (Educación Especial).

Esta web nace con el fin de dar respuesta pedagógica y para acompañar a nuestras familias dada la situación actual. Queremos sentiros y que nos sintáis cerca ...

Familia, aquí podréis encontrar una serie de contenidos y de recursos elaborados por los profesionales del Nen Déu con el objetivo de poder continuar trabajando, en la medida de lo posible, todas aquellas habilidades y capacidades que hemos intentado transmitir a lo largo del curso.

¡Os invitamos a participar, disfrutar y explorar con ganas los recursos que os ofrecemos! Un abrazo!

classes web