L’últim vídeo de la unitat ens el porta la Sara amb una activitat molt visual: les ombres xineses. Podeu fer aquesta activitat a casa i experimentar amb les mans.

 

 

 

El último vídeo de la unidad nos lo trae Sara con una actividad muy visual: las sombras chinescas. Podeis hacer esta actividad en casa y experimentar con las manos.

Habilitats motrius

La Mabel ens presenta un joc molt divertit per aquest dijous. És una adaptació del joc del twister. Esperem que us agradi i us animeu a casa per jugar en família!

 

La Mabel nos presenta un juego muy divertido para este jueves. Es una adaptación del juego del twister. ¡Esperamos que os guste y os animéis en casa para jugar en familia!

Explorar

La Clàudia ens porta la cançó de la setmana amb la cançó dels dits. Esperem que la gaudiu!

 

 

 

La Clàudia nos trae la canción de la semana: la canción dels dits. ¡Esperamos que la disfrutéis!

musica

La Sheila ens porta un vídeo de sentir amb les mans i amb els peus. Aquesta activitat consisteix en sentir amb les extremitats diferents accions, desplaçaments i motricitat: caminar, saltar, xutar, llençar, parlar…

 

 

 

La Sheila nos trae un vídeo para sentir con las manos y los pies. Esta actividad consiste en sentir con las extremidades diferentes acciones, desplazamientos y motricidad: caminar, saltar, chutar, lanzar, hablar...

SENTIR

Comencem la setmana amb un vídeo de l’ Amanda. Ens porta una activitat d’ explorar molt entretinguda amb la capsa. En ella, trobarem un seguit de materials i complements que fem servir a les mans i els peus. Amb això, indagarem i qüestionarem als nostres fills/es  per saber què és, a on ho posem i quan ho posem.

 

Comenzamos la Semana con un vídeo de la Amanda. Nos trae una actividad muy entretenida de explorar con una caja. En ella, encontraremos una serie de materiales y complementos que hacemos servir en manos y pies. Indagaremos y cuestionaremos a nuestros hijos/as para saber qué es, dónde nos lo ponemos y cuándo nos lo ponemos.

Explorar

CANÇÓ DE LA SETMANA

 

ELS MOSQUITS (Dàmaris Gelabert)

musica

 

 

 

 

Aquesta setmana comencem amb dos vídeos d’habilitats motrius. La Marta i la Isa són les encarregades de presentar-vos aquestes activitats. La Isa ens ensenya diferents maneres per a treballar la motricitat amb les mans i la Marta, amb els peus.

 

 

 

Esta semana comenzamos con dos videos de habilidades motrices. La Marta y la Isa son las encargadas de presentaros estas actividades. La Isa nos enseña diferentes maneras para trabajar la motricidad fina con las manos i la Marta, con los pies.

Habilitats motrius

Ahir vam veure un vídeo sobre com podíem explorar amb les mans, avui farem el mateix però amb els peus. Amb la Clàudia, identificarem els elements a tenir en compte per poder explorar  i la funció que desenvolupem amb ells.

 

 

Ayer vimos el vídeo sobre cómo podíamos explorar con las manos. Hoy haremos lo mismo, pero con los pies. Con la Clàudia, identificaremos los elementos a tener en cuenta para poder explorar y la función que desarrollamos con ellos.

Explorar

Aquest és l’últim vídeo de la setmana. En ell la Marta ens ensenya com podem practicar les habilitats motrius traient i posant mitjons i sabates. Una rutina que repetim diàriament amb els nostres fills/es i que hauríem de tenir en compte per a treballar-ho en tots els nivells: el que vivencien i/o participen en aquest procés, els que amb reforç físic  o verbal col·laboren en l’acció, els que poden portar-ho a terme autònomament… Es qüestió de practicar!

Este es el ultimo vídeo de la semana. En él la Marta nos enseña cómo podemos practicar las habilidades motrices sacando y poniendo calcetines y calzado. Una rutina que repetimos diariamente con nuestros hijos/as y que habremos de tener en cuenta para trabajarlo en todos los niveles: los que vivencian y/o participan en este proceso, los que con refuerzo físico o verbal colaboran con la acción, los que puedan llevarlo a termino autónomamente….¡Es cuestión de practicar!

Habilitats motrius

El vídeo que ens ha preparat la Mabel us ajudarà a treballar amb els vostres fills/es sobre com podem explorar les mans i prendre consciència d’elles. Comencem contant quantes tenim, quants dits tenen cada mà, si les nostres mans som més grans o petites que els papes, conèixer i localitzar les diferents parts de la mà, què podem fer amb elles...

El vídeo que nos ha preparado la Mabel nos ayudará a trabajar con nuestros hijos/as la forma en como podemos explorar las manos y tomar conciencia de elles. Comenzamos contando cuántas tenemos, cuántos dedos en cada mano, si nuestras manos son más grandes o pequeñas que la de los papas, conocer y localizar las diferentes partes de la mano, qué podemos hacer con ellas...

Explorar

Avui la Sara ens porta un vídeo d’habilitats motrius. En aquest cas, repassarem un hàbit d’higiene conegut per tots/es: la rentada de mans. Volem continuar aquest hàbit tant bàsic de la vida diària i actualment, imprescindible en la nostra rutina. Repassem amb les nostres fills/es si seguim els passos necessaris, també podem cantar una cançoneta per fer mes divertit aquest hàbit. En el video ho podreu descubrir!

 

Hoy la Sara nos trae un vídeo de habilidades motrices. En este caso, repasaremos un hábito de higiene conocido por todos/as: el lavado de las manos. Queremos continuar trabajando este hábito tan básico de la vida diaria y actualmente, tan imprescindible en nuestra rutina.  Repasaremos con vuestros hijos/as y seguimos los pasos necesarios, también podemos cantar una canción para hacer más divertido este hábito. ¡En el vídeo lo podréis descubrir!

4

Aquest dimecres la Marta ens porta un vídeo molt divertit que segur que als vostres fills/es els agradarà experimentar.

La Marta proposa una sèrie de materials de diferents textures i temperatures per a poder sentir les diferents sensacions a través de la planta dels peus. Vosaltres també podeu introduir aquests i d’altres que aconseguiu per casa.

Este miércoles, La Marta nos trae un vídeo muy divertido que seguro que a vuestros hijos/as les gustará experimentar.

La Marta propone una serie de materiales de diferentes texturas y temperaturas para poder sentir las diferentes sensaciones a través de la planta de los pies. ¡Vosotros también podéis introducir estos y otros materiales que tengáis por casa!

Captura de pantalla 2020-05-18 a les 18.56.15

Aquest dimecres, tornem amb un taller de plàstica semblant al d’ahir, però aquest cop fent ús dels peus. La Isa ens explica com podem realitzar aquesta activitat. Esperem que la gaudiu!

 

 

 

 

Este miércoles, volvemos con otro taller de plástica parecido al de ayer, solo que esta vez haremos uso de los pies. La Isa nos explica cómo podemos hacer esta actividad. ¡Esperamos que la disfrutéis!

Captura de pantalla 2020-05-18 a les 18.57.48

Aquest dimarts la Isa ens presenta un nou taller de plàstica. Primer de tot practicarem una mica de traç seguint el contorn de la mà, tan dels pares com la del fills/es. Treballem la consciència de com és la nostra mà i quina forma té, pode4m repassar amb els propis dits el traç i localitzar on estan els dits, el palmell, les ungles... després podem pintar la nostra mà amb dits o amb pinzell. I finalment ficar-la dins del plat de pintura i fer la estampació... mireu si podem treure profit d’una senzilla activitat!

 

Este martes Isa nos presenta un nuevo taller de plástica. Primero de todo practicaremos el trazo siguiendo el contorno de la mano, tanto de los padres como de los hijos/as.

Trabajamos la conciencia de cómo es nuestra mano y cuál es su forma. Podemos repasar con los propios dedos el trazo hecho y localizar donde están los dedos, las palmas, las unes.... después podemos pintar nuestra mano con los dedos, con pincel. Y finalmente meterla dentro del plató y hacer la estampación... ¡mirad si podemos sacar provecho de una sencilla actividad!

Captura de pantalla 2020-05-18 a les 18.57.27

El vídeo que ens porta l’ Amanda és per sentir textures i temperatures a partir de les mans. Així com ens vídeos anteriors experimentàvem amb les parts de la cara, en aquesta ocasió us animem a que ho feu a partir de les mans.

 

 

El vídeo que nos trae Amanda es para que sintamos diferentes texturas y temperaturas a partir de las manos, Así como en vídeos anteriores experimentábamos con las partes de la cara, en esta ocasión os animamos a que lo hagáis a partir de las manos.

Captura de pantalla 2020-05-18 a les 18.56.32

 

La Comissió de Música ens presenta la cançó de la semana. L’ Anna , en David i la Sara ens fan ballar amb la cançó un Joc per moure el cos. Esperem que us agradi i que la balleu a casa!

 

 

 

La Comisión de música nos presenta la canción de la semana. La Ana, David y Sara nos hacen bailar con la canción un joc per moure el cos. ¡Esperamos que os guste y la bailéis en casa!

musica

Nova setmana amb una unitat nova del cos. Si les anteriors dues setmanes. Què treballarem les dues següents? La Sheila ens ho explica a través de la Caixa Sorpresa. Esperem que us agradi!

 

 

Semana nueva con una unidad nueva del cuerpo. Si las dos anteriores semanas trabajamos la cabeza, ¿Qué nos toca trabajar en las dos siguientes? Sheila no os lo descubre en la Caixa Sorpresa. ¡Esperamos que os guste!

CAIXASORPRESA