Amb la Clàudia treballarem el grafisme! Ens proposa diferents exercicis on podem fer ús de la mandarina jugant i experimentant mentre els nostres fills/es aprenen i practiquen habilitats de traç vertical, horitzontal, circular… Us adjuntem un arxiu .pdf per si voleu practicar també el traç a través d’alguna plataforma tàctil o bé també per imprimir-ho si voleu o podeu.

 

¡Con Clàudia trabajaremos grafismo! Nos propone diferentes ejercicios donde podemos hacer uso de la mandarina jugando y experimentando mientras vuestros hijos/as aprenden y practicando habilidades del trazo vertical, horizontal, circular.... Os adjuntamos un archivo.pdf por si queréis practicar

Per acabar la setmana i la Unitat de la Mandarina. La Isa ens presenta un taller de plàstica per si us animeu a fer-ho el cap de setmana o en una altra estona.

Estamparem la mandarina per experimentar amb ella i poder fer un dibuix molt original. A veure com queden aquestes mandarines estampades! Envieu-nos alguna foto!

 

Para acabar la semana y la Unidad de l mandarina. La Isa nos presenta un Taller de Plástica por si os animáis a  hacerlo durante el fin de semana o en algún otro rato.

Estamparemos la mandarina para experimentar con ella y poder hacer un dibujo muy original. ¡A ver como os quedan estas mandarinas estampadas! ¡Enviadnos alguna foto!

PLÀSTICA

La Sheila ens presenta un vídeo de la mandarina per poder experimentar de moltes maneres aquesta fruita a través de les mans i els peus: fent pastetes, xafar amb les mans, amb la forquilla, trepitjant... Us animeu??

La Sheila nos presenta un vídeo de la mandarina para poder explorar de diferentes maneras esta fruta a través de las manos y los pies: haciendo pasta, chafando con las manos, con el tenedor, pisándola... ¿Os animáis?

La Mabel ens porta una activitat de plástica! Anem a pintar la mandarina seguint les consignes que ens va dient. Volem veure les vostres obres d’art!

 

 

¡La Mabel nos trae una actividad de plástica! Vamos a pintar la mandarina siguiendo las consignas que nos va marcando. ¡Queremos ver vuestras obras de arte!

PLÀSTICA

La Sara ens porta un altre vídeo explicant de quina manera podem treballar el guardar i treure, el comptatge, classificació i seriació a través de la mandarina. Ens exposa diferents nivells de dificultat que podem practicar amb els nostres fills/es des de casa en qualsevol moment i context de la vida quotidiana.

 

La Sara nos trae otro vídeo explicando de qué manera podemos trabajar el guardar y quitar, el conteo, la clasificación y seriación a través de la mandarina. Nos expone diferentes niveles de dificultad que podemos practicar con nuestros hijos des de casa en cualquier momento y contexto de la vida cotidiana.

L’ Amanda ens ensenya un exercici per aprendre conceptes com: a sobre/ a sota, dins/fora, aquí , allà... Podeu posar-ho en pràctica des de casa amb mandarines o qualsevol element al llarg del dia a dia.

Podeu descarregar el Power Point o visionar directament des de la web (per aquesta opció, si teniu dubtes en posar-ho en pantalla completa, feu click aquí).

Amanda nos enseña un ejercicio para aprender conceptos como: encima/debajo, dentro/fuera, aquí, allá.... Podéis ponerlo en práctica desde casa con mandarines o cualquier elemento al largo del día a día.

El Power Point se puede descargar o visionar directamente desde la web (para esta opción, si tenéis dudas en ponerlo en pantalla completa, haced click aquí).

Avui la Marta ens ha portat una recepta de cuina molt fàcil i refrescant ara que arriba el bon temps. També teniu el Power Point per poder seguir la recepta pas per pas. Ja ens expliqueu com us ha anat!

Podeu descarregar el Power Point o visionar directament des de la web (per aquesta opció, si teniu dubtes en posar-ho en pantalla completa, feu click aquí).

Hoy la Marta nos presenta una receta de cocina muy fácil y refrescante ahora que llega el buen tiempo. También os adjuntamos el Power Point para que la podáis seguir paso a paso. ¡Ya nos explicáis cómo os ha ido!

El Power Point se puede descargar o visionar directamente desde la web (para esta opción, si tenéis dudas en ponerlo en pantalla completa, haced click aquí).

Aquesta cançó de la Dàmaris Gelabert , Fruites i verdures signada ens farà d’introducció per continuar treballant amb la Unitat de la Mandarina. Gràcies Amanda! Així aprenem vocabulari nou de forma divertida. Esperem que tota la família la pugui aprendre i signar, a veure si us surt sencera!!!

Esta canción de la Dàmaris Gelabert, Frutas y Verduras signada, nos hará de introducción para continuar trabajando con la Unidad Didáctica de la Mandarina. ¡Gracias Amanda! Así aprendemos vocabulario nuevo de manera divertida. ¡Esperamos que toda la família la pueda aprender y signar, a ver si os sale entera!

A continuació, la Sara, educadora de la classe Blau Marí, ens presenta un vídeo per sentir amb la mandarina. A part d’olorar-la, la podem tastar i menjar, experimentar què es menga i què no, el tacte d’aquesta, què sentim quan la sentim per parts del cos… us animeu a experimentar?

Us adjuntem un Power Point per complementar aquesta activitat y també el contingut dels sentits en general, així també la pugueu repassar amb els vostres fills/es experimentant amb la mandarina o amb qualsevol element.

Podeu descarregar el Power Point o visionar directament des de la web (per aquesta opció, si teniu dubtes en posar-ho en pantalla completa, feu click aquí).

A continuación, Sara, educadora de la clase Blau Marí, nos presenta un vídeo para sentir con la mandarina. Además de olerla, la podemos probar y comer, experimentar qué se come y qué no, el tacto que tiene, qué sentimos cuando la sentimos por partes del cuerpo.... os animáis a experimentar?

Os adjuntamos un Power Point para complementar esta actividad y también el contenido de los sentidos en general, así también la podéis repasar con vuestros hijos/as experimentando con la mandarina o con cualquier otro elemento.

El Power Point se puede descargar o visionar directamente desde la web (para esta opción, si tenéis dudas en ponerlo en pantalla completa, haced click aquí).

 

Presentem les activitats d’avui amb un vídeo inicial del MIC, personatge que els vostres petits/es coneixen. Ell ens introduirà en el món dels sentits, més concretament el sentit de l’olfacte.

 

Presentamos las actividades de hoy con un vídeo inicial de MIC, personaje que vuestros hijos/as conocen. Él nos va a introducir en el mundo de los sentidos, más concretamente en el sentido del olfato.

Aquí us deixem una sorpresa per a tots/es vosaltres! I es que encara que estem a casa, no ens podem oblidar de fer moure el nostre cos… fem una mica de psicomotricitat? Totes nosaltres tenim el xandall preparat, i vosaltres?

 

 

Aquí os dejamos una sorpresa para todos vosotros/as! Aunque estemos en casa, no nos podemos olvidar de mover nuestro cuerpo… ¿hacemos un rato de psicomotricidad? Nosotras ya tenemos el chándal preparado… y ¿vosotros? ¡Esperamos que os guste!

sala colors

Avui la Mabel ens porta un vídeo molt divertit sobre les qualitats de la mandarina: el seu color, la forma que té, què podem fer amb ella… i una sèrie d’activitats i jocs per poder experimentar amb ella d’una manera diferent.

Hoy la Mabel nos trae un vídeo muy divertido sobre las cualidades de la mandarina: su color, la forma, qué podemos hacer con ella… y una serie de actividades y juegos para poder experimentar con ella de maneras diferentes.

Què us sembla si avui ens mengen una mandarina? Però abans de tot, haurem de treballar les rutines que fem a l’escola. Treballem l’anticipació, l’elecció, la preparació dels estris que necessitem, on està i com els agafem. La Marta ens ha preparat un vídeo explicant com podem treballar des de casa aquestes rutines abans de menjar una mandarina o qualsevol altre cosa. Fem que els nostres petits col·laborin en cada tasca!

¿Qué os parece si nos comemos hoy una mandarina? Pero antes, tendremos que trabajar las rutinas que hacemos en el cole. Trabajamos la anticipación, la elección, la preparación de los utensilios que necesitamos, donde están y como los cogemos. La Marta nos ha preparado un vídeo explican como podemos trabajar desde casa estas rutinas antes de comer una mandarina o cualquier otro alimento. ¡Hagamos que nuestros pequeños colaboren en cada tarea!

Avui la Isa ens porta un taller d'experimentació amb la mandarina. Què podem fer amb ella? La pelem, la podem tocar i veure què passa, observar les diferents parts d'aquesta: grills, pèls i pell de mandarina.

Ja sabeu que aquesta setmana serà imprescindible tenir algunes mandarines a mà, oi? 🙂

Hoy Isa nos trae un taller de experimentación con mandarinas. ¿Qué podemos hacer con ella? La podemos pelar, tocar y observar qué pasa, también conocer y nombrar las diferentes partes de ésta: gajos, pelos y piel.

Ya sabéis que esta semana será imprescindible tener algunas mandarinas a mano, ¿verdad? 🙂

La Claudia ens mostra un taller molt interessant que podem fer amb la mandarines. Una forma molt divertida per jugar i experimentar amb elles és creant … sorra de mandarina! Aquest vídeo ens explica com ho podem aconseguir! Us animeu?

 

La Claudia nos muestra un taller muy interesante que podéis hacer con las mandarinas. Una forma muy divertida de jugar y experimentar con ellas es creando... ¡arena de mandarina! Este vídeo nos explica cómo podemos hacerlo. ¿Os animáis?

Hola família! La Sheila ens presenta una setmana més la Caixa Sorpresa… què hi haurà a dins? Segurament alguna cosa divertida per treballar, explorar i divertir-nos des de casa!

 

¡Hola familia! Sheila nos presenta una semana más la Cja Sorpresa… que habrá dentro? ¡Seguramente alguna cosa divertida para trabajar, explorar y divertirnos des de casa!